Bilten

Bilten - avgust 2014

Poštovani partneri​,

Predstavljamo vam novo izdanje NOARK biltena. Pošto je asortiman naših proizvoda u ekspanziji, predstavićemo vam nove proizvode u ovom izdanju. Zahvaljujući vašim sugestijama, u stanju smo da razvijemo proizvode koji su vam važni i pomažu vam da se održi visok kvalitet vašeg poslovanja.

Takođe, pozivamo vas na Energetab 2014, međunarodni sajam u Poljskoj, gde ćete imati mogućnost da saznate više o našem asortimanu i dobijete savete od strane profesionalaca. Pozivamo vas i na CIRED (Konferencija o distribuciji električne energije) u Srbiji kao i u Republiku Češku gde se održava sajam For Energo.

Kao i uvek, predstavićemo vam jednog člana našeg tima. U ovom izdanju, gosp. Eugen Toma, Manadžer prodaje NOARK Electric Rumunija, opisaće svoju ulogu u našoj kompaniji.

Želimo vam prijatne poslednje dane leta i uživajte u čitanju.

Pogledajte naše izdanje!

 

NOARK Electric Europe
 

 

NOARK na sajmovima


Energetab 2014

Međunarodni sajam energetike Energetab 2014. predstaviće oko 800 izlagača iz 30 zemalja Evrope, Azije i Amerike. Kompanije će predstaviti svoju ponudu na polju energetike, inženjeringa, rasvete, mašinske i elektro opreme, kablova i priključnica, kontrole, pribora, automatizacije, sistema gromobranske zaštite i zaštite životne sredine na polju elektroenergetike.

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će Noark Electric biti prisutan na Energetab sajmu koji se održava u Bielsko-Biała u Poljskoj. Pozivamo vas da posetite naš štand 16. i 17. septembra 09- 17h, 18. septembra 09- 15h. Pronaći ćete nas u Paviljonu O, štand br. 3.

Kompanija Noark Electirc predstaviće svoje najnovije proizvode i rešenja za energetski sektor, kao i većina domaćih dobavljača tehnički napredne opreme i uređaja, čija je namena za proizvodnju i snabdevanje električnom energijom.


 

IX SAVETOVANJE O ELEKTRODISTRIBUTIVNIM MREŽAMA SRBIJE

Nacionalni komitet CIRED Srbija u saradnji sa nacionalnim komitetima CIRED Crne Gore i CIRED Rumunije i drugim komitetima, kompanijama i struĉnjacima iz ostalih zemalja regiona organizuje IX Savetovanje o elektrodistibutivnim mrežama Srbije sa regionalnim učešćem u Vrnjačkoj banji, 22- 26. septembar.

Nacionalni komitet CIRED Srbije je profesionalna i struĉna organizacija, posvećena razmeni znanja i iskustva u oblasti distribucije elektriĉne energije. Okuplja istaknute struĉnjake iz elektroprivrednih organizacija, elektrotehniĉkih fakulteta i instituta, projektnih, izvoĊaĉkih i proizvodnih organizacija sa teritorije Srbije i regiona.

Ovo savetovanje biće izuzetna prilika za susret naučnika, stručnjaka, poslovnih ljudi, direktora elektrodistributivnih kompanija, inženjera iz oblasti distribucije, proizvođača, korisnika i servisera energetske i druge opreme za distribuciju, profesora i istraživača, konsultanata i projektanata, menadžera i eksperata iz svih oblasti koje imaju udela u funkcionisanju distributivnih sistema.

Tokom Savetovanja, biće organizovana i izložba opreme, usluga i novih tehnologija iz oblasti elektrodistribucije na kojoj uĉestvuju mnoge strane i domaće kompanije (više od 50).

Noark Electric po drugi put učestvuje na ovom Savetovanju. Prethodno savetovanje bilo je veoma uspešno sa dosta posetilaca na našem štandu. Ove godine, naš štand je C6 i predstavićemo našu ponudu za elektro distributivne kompanije.

 

Novi proizvodi u NOARK asortimanu

Spratne table sa metalnim vratima PMF

Spratne table PMF namenjene su uglavnom za domaćinstva. Dizajnirane su za ugradnju u zid. Dvostruki sistem učvršćivanja omogućava ugradnju u gipsane zidove. Ova oprema dostupna je u izvedbi od 12 do 48 modula sa 12 (+2) modula po redu. Stepen zaštite je IP40.

Detaljne informacije o novoj seriji spratnih table PMF možete naći na stranicama o proizvodima.

Distribucijski blokovi PDB​

Distibucijski blokovi PDB koriste se za uštedu prostora i vremena za ožičavanje. Uglavnom se koriste u niskonaponskim industrijskim ormanima kada je neophodno električnu energiju provesti sa jednog ulaznog provodnika kroz više izlaznih provodnika. Nudimo ih u izvedbama sa nominalnom strujom od 80 do 400A.

Više informacija možete pronaći na stranicama o proizvodima.

 

Intervju sa- Menadžer prodaje za Rumuniju, gosp. Eugen Toma

U ovom izdanju biltena postavili smo par pitanja gosp. Eugen Tomi:

 

Koja je vaša trenutna pozicija i dužnost u NOARK-u?​

Radim kao direktor prodaje za Rumuniju, glavna dužnost je da koordiniram aktivnostima rumunskog predstavništva i da postavim novi brend na tržištu Rumunije.

 

Kada ste pristupili kompaniji?​

Od početka, pre 32 meseca.

 

Šta su vam dnevne obaveze?​

Kontakt sa mojim timom, sastanci sa partnerima, traženje novih mogućnosti na tržištu koje nam mogu pomoći da konsolidujemo i poboljšamo poziciju na tržištu.

 

Koji vam je glavni cilj?

Posle 4 godine da postanemo 3. po veličini na rumunskom tržištu niskog napona.

 

Šta je najveći napredak?​

Najveći napredak posle 32 meseca teškog rada je da je tržište prihvatilo Noark kao premijum proizvode sa aspekta kvaliteta i porede ga sa top proizvođačima.

 

Koje su sledeće planirane prekretnice?​

Pošto je mnogo projekata izvedeno sa Noark proizvodima, svake godine se dobije 2- 3% od tržišta, tako da posle 4 godine aktivnosti Noark će biti viđen kao premijum brend na nacionalnom nivou.

 

Šta je specifično za rumunsko tržište?​

90% rumunskog tržišta traži kvalitetne proizvode.

 

Gde nalazite izazov u svom poslu?

U izgradnji brenda.

 

 

Eugen Toma   
Country Sales Manager for Romania  

 

 

 

 

 

 

Takmičite se sa nama za auto kameru!