Karijera

Nudimo promenu

Vrata samospoznaje i razvoja su otvorena za sve, koji žele da postignu nešto. Pozdravljamo vaše ideje i zaključke i slušamo vaše potrebe. Takođe, stalo nam je do onoga što nas gura napred, jer ste jednostavno najdragocenija stvar koju imamo. Činjenica je da rastemo i razvijamo se, i to je jedan od najvažnijih ciljeva za nas.

Gradimo tim prodaje

Neformalna korporativna kultura i prijateljska atmosfera u svim granama je nešto, na šta smo vrlo ponosni, i jedan je od kamena temeljaca našeg uspeha. Naši napori da radimo stvari drugačije, bolje i efikasnije, su se isplatili. Mi nismo korporacija pod kontrolom krutih procesa. Ne baš u svemu. Mi smo otvorena i fleksibilna kompanija, koja je lojalna svojim zaposlenima. To je Noark.

Mi pružamo izazov

Mi smo izgradili stabilnu poziciju na tržištu i uspeh u predatorskom okruženju konkurenata zahvaljujući jakom timu prodaje i korporativnim vrednostima, gde svako može računati na druge i obrnuto.

Nudimo vam prostor

Da li želite da vidite rezultate? Da li želite da nam pomognete da se izgradi brend na koji svi možemo biti ponosni? Drago nam je da upoznamo nove kolege koje će nas obogatiti novim idejama i pristupima, baš kao što ćemo mi njih obogatiti svojim saznanjima.

Pridružite nam se!