Novosti

NOARK Electric proširuje asortiman sa novim proizvodima

NOARK je pokrenuo tri nova proizvoda: DC minijaturne osigurače Ex9BP-JX, B tip diferencijalnih zaštitnih sklopki Ex9LB63, i novu paletu višenamenskih metalnih ormara MHS

Kao deo našeg cilja, stalnog održavanja dinamičnog tempa razvoja novih proizvoda, NOARK je pokrenuo tri nova proizvoda: DC minijaturne osigurače Ex9BP-JX, B tip diferencijalnih zaštitnih sklopki Ex9LB63, i novu paletu višenamenskih metalnih ormara MHS, stepena zaštite IP66. Ovi proizvodi nude poboljšanu sigurnost i pouzdanost. Kao što to kupci i očekuju od NOARK-a, svi proizvodi pokriveni su sa garancijom od 5 godina. Ovo je samo prvi deo našeg plana proširenja asortimana, a više novih proizvoda možete očekivati u drugoj polovini ove godine.

DC automatski prekidači- osigurači Ex9BP-JX  

DC automatski prekidači- osigurači Ex9BP-JX pogodni su za zaštitu od struja kratkog spoja i preopterećenja u aplikacijama jednosmerne struje do 63A, na primer u automatizaciji, kontrolnim ili kolima jednosmerne struje u domaćinstvima.

Proizvode se kao 1- polni do 4- polni širine jednog modula (18mm) po polu. Krive okidanja su C i K.

FID sklopke B tipa, Ex9LB63

Diferencijalne strujne zaštitne sklopke B tipa Ex9LB63 pogodne su kako za stambene objekte tako i za industrijsku primenu, gde se koriste frekventni regulatori, fotonaponska postrojenja, EV punjači i slični elementi. Tip B omogućava osetljivost na diferencijalne AC struje, pulsirajuće i ravne DC struje, sa frekvenicijama do 1 kHz.

 

IP66 Metalni razvodni ormari MHS

Metalni razvodni ormari MHS sa montažnom pločom za nazidnu montažu, namenjeni su uglavnom za industrijsku upotrebu gde je potreban visok stepen zaštite (IP).
Stepen zaštite IP66 za ormare sa jednim vratima i IP55 za ormare sa duplim vratima.