O nama

NOARK Electric je međunarodna kompanija zadužena za distribuciju u Evropi. Pružamo nove mogućnosti svojim poslovnim partnerima, produženu garanciju na proizvode i bez premca, brigu o poslovnim partnerima.

NOARK Electric se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom električnih uređaja i komponenti. Kompanija je deo grupacije od preko 25 hiljada zaposlenih. NOARK Electric je investirao sredstva u sopstveni razvoj proizvoda i radi sa najnovijom tehnologijom. Naš krajnji cilj je izgradnja globalnog svetskog brenda. Regionalni centri u Pragu, Čikagu i Šangaju sprovode aktivnosti na različitim kontinentima uz poštovanje zahteva različitih tržišta i različitih zemalja.

Istraživanje i razvoj

Garantujemo kvalitet sa 5- ogodišnjom garancijom

Visok nivo pouzdanosti proizvoda dokazan je velikim brojem mogućih ciklusa uklapanja, koji znatno nadmašuje vrednosti zahtevane standardom. Dalji dokaz kvaliteta je 5- ogodišnja garancija koju NOARK daje na sve svoje proizvode. Kvalitet za našu kompaniju nije prazna reč. To je obaveza.

Razvoj proizvodnih procesa

Naš akcenat na razvoj potvrđuju desetine pripremljenih proizvoda. Odmah po završenoj sertifikaciji proizvoda, počinje proizvodnja u modernim fabrikama po najnovijoj tehnologiji. Ovo obezbeđuje visok kvalitet i dug životni vek naših proizvoda. NOARK Electric pridržava se principa zaštite životne sredine i ekoloških normi.

Sopstveni razvoj i tehnologija

NOARK nudi široku paletu visoko kvalitetnih proizvoda za vaše električne instalacije. Proizvodnja je bazirana na sopstvenoj tehnologiji. NOARK konstantno investira u istraživanje i razvoj novih proizvoda.

Uvid i praktičnost

Naš cilj nije samo proizvodnja standardnih proizvoda. Želimo da se približimo budućim tehnologijama.Svakodnevno, naš tim inženjera istražuje mogućnosti za nova tehnička i tehnološka rešenja. Proizvodi sa razvijeni sa ciljem jednostavne montaže. Montirajte jednostavno, sve potom funkcioniše lako i pouzdano- to je naš osnovni moto.

Logistika

Blagovremene i besprekorne isporuke

Noark obezbeđuje prvoklasne logističke usluge kao prirodan deo ponude svojim korisnicima. Ne samo kvalitet proizvoda već i sposobnost isporuke na pravo mesto u pravo vreme je način na koji obezbeđujemo zadovoljstvo naših korisnika i samim tim, naš uspeh.

Evropski logistički centar u Pragu

Noark je osnovao i nastavlja da razvija moderni evropski distributivni centar u Pragu sa ciljem da obezbedi brze i pouzdane isporuke celokupnog asortimana do korisnika širom Evrope. Sarađujemo sa renomiranim dostavljačima u cilju da se obezbedi dostupnost naših proizvoda na celom evropskom tržištu i obezbede logističke usluge na nivou koji naši korisnici očekuju.

Pouzdana tehnologija

Kvalitetna logistika zahteva modernu tehnologiju, od kvalitetnog informacionog sistema pa sve do moderne opreme za smeštaj i fizičko rukovanje robom. Noark investira u moderne logističke tehnologije u cilju brže isporuke, usavršavanja planiranja, isključivanja greške i pojednostavljenja administrativnih procedura.

Prvoklasni pristup korisnicima

Tehnologija nije sve. NOARK stavlja akcenat na pošten i profesionalan pristup od strane svojih zaposlenih prema poslovnim partnerima. Mi ne pružamo samo usluge već želimo da pronađemo pravo rešenje za vas. Jednostavno, najcelishodnije i sa minimumom administracije. Mi smo jaka kompanija sa jakom podrškom. Činimo sve od sebe za vašu satisfakciju.

Sertifikacija

Poštujemo zahteve pojedinačnih tržišta

NOARK sertifikuje svoje proizvode u pojedinim zemljama, ukoliko koriste nacionalne sertifikacione oznake. Ovo zahteva da naši proizvodi pokrivaju ne samo zahteve EN standarda, već i specifične zahteve lokalnih tržišta. NOARK sarađuje sa akreditovanim sertifikacionim telima kako na polju obaveznog tako i na polju dodatnog nacionalnog sertifikovanja.

Pouzdani i sigurni proizvodi su naša stvar

NOARK proizvodni kapaciteti sertifikovani su u skladu sa ISO standardima na takav način da zadovolje visoke zahteve u pogledu kvaliteta proizvodnje. Pored ISO sertifikata, NOARK takođe ispunjava stroži CIG 023 sertifikat za potrebe pokrivanja nadstandardnih testiranja prema lokalnim sertifikacionim oznakama.

Stavili smo akcenat na kvalitet

NOARK je vrlo poseban pri sertifikaciji proizvoda. Naš cilj nije da se samo zadovolje zakonske odredbe već da se obezbedi kvalitet i ispoštuju potrebe korisnika. Naša filozofija obavezuje nas da svojim korisnicima obezbedimo sofisticirane proizvode. Svi proizvodi su testirani i sertifikovani u skladu sa IEC i EN standardima. Ovo takođe znači nadzor nad procesima testiranja u skladu sa CB i CCA šemom. Proizvodi su na taj način sertifikovani za evropsko i globalno tržište.